Dinnerディナー
シグネチャー ~Signature~ 伊勢海老・鮑付
■2025.4/1~6/30までのメニュー
・アミューズブーシュ
SMALL APPETIZER
・雲丹入りブランマンジェと海の幸
ASSORTED SEAFOOD WITH SEA URCHIN MOUSSEF
・メヒカリのベーニェ 二見岩戸の塩とレモン添え
DEEP-FRIED CHLOROPHTHALMUS ALBATROSSIS WITH LOCAL SEA SALT
・浅利貝とあおさのマリニエール
SIMMERD CLAM AND SEA LETTUCE WITH WHITE WINE
・伊勢海老のヴァプール ヴァンジョーヌソース
STEAMED “ISE” LOBSTER WITH VIN JAUNE SAUCE
・お口直しのグラニテ
SEASONAL FRUITS GRANITA
~下記よりお選びください~
・鮑のエマンセと白身魚のソテー ブールノワゼットソース
PAN-FRIED ABALONE AND TODAY’FISH WITH BROWNED BUTTER SAUCE
または
・黒毛和牛の網焼き ソース・シャスール
GRILLED WAGYU BEEF WITH MUSHROOM SAUCE
または
・鮑のステーキ クラシック(+¥2,200)
PAN-FRIED ABALONE WITH ANCHOVY BUTTER SAUCE (+\2,200)
・ブルーベリーパイとレアチーズムース
BLUEBERRY PIE AND RARE CHEESE MOUSSE
・コーヒー または 紅茶 または ハーブティー
COFFEE OR TEA OR HERB TEA
・小菓子
SWEETS
・自家製パン
BREAD
■2025.7/1~9/30までのメニュー
・アミューズブーシュ
SMALL APPETIZER
・海の幸と彩り野菜の盛り合わせ パッションフルーツのソース
ASSORTED SEAFOOD AND VEGETABLES WITH PASSION FRUIT SAUCE
・雲丹のムース包み サフランソース
SEA URCHIN WRAPPED IN WHITE FISH MOUSSE WITH SAFFRON SAUCE
・桃のヴィシソワーズ
PEACH VICHYSSOISE
・伊勢海老シャンパン蒸し トマトとフィーヌゼルブソース
CHAMPAGNE-STEAMED “ISE” LOBSTER WITH TOMATO AND HERB SAUCE
・お口直しのグラニテ
SEASONAL FRUITS GRANITA
~下記よりお選びいただけます~
・黒毛和牛ロースの低温ロースト 赤ワインエシャロットのソース
LOW TEMPERATURE ROASTED WAGYU BEEF WITH RED WINE AND SHALLOT SAUCE
または
・鮑と白身魚ポワレ 海藻オイルのソース
PAN-FRIED ABALONE (HALF) AND WHITE FISH OF THE DAY WITH SEAWEED SAUCE
または
・鮑のステーキ クラシック(+¥2,200)
PAN-FRIED ABALONE WITH ANCHOVY BUTTER SAUCE (+\2,200)
・メロンのパルフェ
MELON PARFAIT
・コーヒー または 紅茶 または ハーブティー
COFFEE OR TEA OR HERB TEA
・小菓子
SWEETS
・自家製パン
BREAD
※仕入状況により、メニュー内容が一部変更となる場合がございます。
※写真は料理イメージです。