Dinnerディナー
アラカルト
COLD APPETIZERS / 冷前菜
SEAFOODS,VEGETABLES,FRUITS VINEGAR SAUCE
“THE SEAHORSE” 海の幸と彩り野菜や果実の菜園風
フルーティなヴィネグレットソース ¥3,300
STEAMED ABALONE IN WHITE WINE
“BIJOUX” 鮑の冷製 ~海辺の貴婦人~ ¥8,800
SHRIMP COCKTAIL WITH JERRY OF SEA SALT
車海老カクテルと海水のジュレ ¥3,850
TODAY’S FRESH FISH CARPACCIO
白身魚のカルパッチョと彩り野菜 ¥2,200
SEAFOODS SALAD
海の幸サラダ ¥2,200
HOT APPETIZERS / 温前菜
SALAD OF “ISE”LOBSTER”SALUER”
伊勢海老の温製サラダ仕立て
~海と菜園の美食の花束~ ¥11,000
BAKED TURBAN SHELL WITH GREEN BUTTER SAUCE
姫さざえフランセーズ ¥2,750
SOUP / スープ
“ISE” LOBSTER CREAM SOUP
伊勢海老のビスク ¥1,650
VEGETABLE CREAM SOUP
野菜のポタージュスープ ¥1,100
CLEAR SOUP “MATSUSAKA BEEF CONSOMMÉ”
松阪牛のコンソメスープ ¥2,200
“ISE” LOBSTER & SEAFOOD BOUILLABAISSE
伊勢海老と魚介のブイヤベース ¥7,700
FISH /魚料理
PAN-FRIED ABALONE WITH LIVER OF ABALONE SAUCE OR BROWN BUTTER SAUCE
鮑のステーキ 肝のソース または クラシック ¥13,200
GRATIN OF CRAB AND SEA URCHIN WITH HOLLANDAISE SAUCE
旭蟹と雲丹のボンファン ¥4,400
GRILLED “ISE”LOBSTER & SEAFOODS (FOR TWO PERSON)
“PÉCHE” 伊勢海老と魚介のグリエ
~市場のにぎわい~(2名分) ¥13,200
GRILLED “ISE” LOBSTER WITH TOMATO & HERB SAUCE PROVENCAL STYLE
伊勢海老のムース包み サフラン ソース ¥11,000
STEAMED “ISE” LOBSTER WITH CHAMPAGNE & BUTTER SAUCE
伊勢海老のシャンパン蒸し ソース シャンパーニュ ¥9,900
STEAMED “ISE” LOBSTER WITH AMERICAN SAUCE
伊勢海老の白ワイン蒸し ソース アメリケーヌ ¥9,900
GRILLED “ISE” LOBSTER WITH TOMATO & HERB SAUCE PROVENCAL STYLE
伊勢海老の香ばしいグリエ プロヴァンス風 ¥9,900
PAN-FRIED TODAY’S WHITE FISH
本日の白身魚のポワレ ¥3,300
【MEAT / 肉料理】
ROASTED “MIKUMANO” BEEF LOIN 100g
三重県熊野産 美熊野牛ロースステーキ 100g ¥6,600
ROASTED “MIKUMANO” BEEF FILET 100g
三重県熊野産 美熊野牛フィレステーキ 100g ¥11,000
ROASTED “MATSUSAKA” BEEF LOIN 100g
松阪牛ロースステーキ 100g ¥12,100
BRAISED BEEF CHEEK WITH RED WINE SAUCE
牛ホホ肉の赤ワインブレゼ 野菜のエテュベと共に ¥3,850
ROASTED BEEF FILET & FOIE GRAS WITH RED WINE & TRUFFLE SAUCE
牛フィレ肉とフォアグラのロッシーニ風 ¥6,600
SAUTED CHICKEN WITH DIJON MUSTARD SAUCE
伊勢どりのソテー ディジョンマスタード風味 ¥2,750
ROASTED MAGRETS DUCK WITH ORANGE SAUCE
マグレ鴨のロティ 果実の香り ¥5,500
DESSERT / デザート
TODAY’S DESSERT
本日のパティシエデザート ¥1,100
CHEESECAKE & ICE CREAM
チーズケーキ フルーツとアイスクリーム添え ¥1,100
HOMEMADE ICE CREAM OR SEASONAL SHERBET
アイスクリーム または ソルベ ¥330